Testimoniale

Marius P.
Alexandru M.

Mulţumesc mult doamnei naturopat Alexandra pentru toate sfaturile de sanatate generala pe care mi le-a dat, incluzind anumite scheme de tratament specifice problemelor mele in particular. Un terapeut foarte bine informat si pasionat! O recomand cu caldura!

M-a ajutat foarte mult cu sfaturi si tratament. La inceput nu credeam in lucruri de genul acestea, ma refer la cele naturiste, dar se pare ca functioneaza. Domnisoara Alexandra George m-a ajutat cu un tratament naturist de care medicii nu iti spun, ci "iti baga pe gat" tot felul de medicamente ciudate, desi au numele la fel, au acelasi continut si acelasi efect (se cheama industrie farmaceutica). Asa ca, avand in vedere ca tratamentul medical pe care l-am obtinut de la medic nu a functionat, am apelat si la ceva naturist. Si spre uimirea mea a dat roade. Recomand cu incredere.

Multumesc mult. Mi-ai rezolvat o problema veche pentru care am alergat la mai multi medici fara niciun rezultat. Si asta de cativa ani!

Nicu P.
Adriana H.

Multumesc pentru sfaturile tale. Pentru ca fiecare persoana e diferita, faptul ca programul de reeducare alimentara a fost creat special pentru mine m-a ajutat ca in 6 luni sa imi mentin greutatea, sa am un stil de viata sanatos si sa reusesc sa repar multe din diversele afectiuni legate de alimentatie. Si datorita indrumarilor tale astazi traiesc un vis la care aprope renuntasem dupa o lupta de 5 ani. Ce faci tu e un lucru unic si iti multumesc pentru rabdarea cu care m-ai incurajat pe parcursul acestei schimbari.

Alexandra H.

Multumesc pentru toate sfaturile care ni le ai dat, m ai ajutat sa imi rezolv problema oftalmologica care am avut-o. Cu ajutorul tau am uitat de lacrimile artificiale si picaturile de ochi de care eram dependenta si care nu ma ajutau aproape deloc. O gramada de medici nu m-au putut ajuta. O adevarata profesionista din toate punctele de vedere!

Ioana C.

Sfaturile pe care le ofera sunt excelente. Am si aplicat cateva dintre ele cu rezultate excelente. Eu fiind insarcinata, am nevoie de sfaturi pentru greturi si liniste, asa ca tot ce mi-a recomandat m-a ajutat sa ma simt mai bine, mai usoara, si mai linistita fizic si mental.